Κοτταρά Χαρά

Είμαι Υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού, στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Τουριστικών), και Master of Health Administration (CNAM/ 1έτος).

Διαθέτω επιστημονική εμπειρία και συμμετοχές σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ, τα ερευνητικά μου ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην Εκπαίδευση των Εργαζομένων, την επίλυση Επιχειρησιακών προβλημάτων και ενδυνάμωση των βιώσιμων προοπτικών. Οι ερευνητικές μου εργασίες βρίσκονται σε διεθνή επίπεδο SCOPUS και SPINGER.

Οι Επιστημονικές μου εργασίες έχουν γραφτεί και σε Κώδικα Μπράιγ.

Διαθέτω Εξειδίκευση στη Διοίκηση στην Αξιολόγηση και στον Έλεγχο Εκπαιδευτικών Μονάδων (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), στην Ειδική Αγωγή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Εκπαιδευτική & Διδακτική Επάρκεια του Ε.Α.Π (τρέχουσα περίοδο).

Είμαι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Προσόντων και από πολλούς άλλους φορείς και υπουργεία, ενώ οι εξειδικεύσεις και μετεκπαιδεύσεις μου ξεπερνούν τις 1.000 ώρες ανά έτος (συνολικά διαθέτω άνω των 10.000 ωρών Μετεκπαίδευσης). Σε προπτυχιακό επίπεδο έχω αποφοιτήσει από τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, τμήμα Λογιστικής.

Έχω 21 χρόνια εμπειρίας ως σύμβουλος στη διαχείριση χρηματοοικονομικών, λογιστικών και ανθρώπινων πόρων σε διάφορους κλάδους (τουρισμού, Ο.Τ.Α, ναυτιλίας, μάρκετινγκ, υγείας κ.α)

Επίσης, έχω εργαστεί σε τράπεζα, σε χρηματιστηριακή εταιρεία, σε λογιστικά γραφεία, στη δημόσια χρηματοοικονομική διαχείριση, σε εμπορικές εταιρείες, σε διαφημιστικές εταιρείες κ.α) Αναπτύσσω προηγμένα προγράμματα και σεμινάρια (web seminars) ηλεκτρονικής μάθησης σε τομείς Λογιστικής, Χρηματοοικονομικών, Μάνατζμεντ, Μάρκετινγκ και Ψηφιοποίησης.

Στον τομέα της εκπαίδευσης επί 17 χρόνια συνεργάστηκα με δημόσια και ιδιωτικά σχολεία δευτεροβάθμιας, μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε επίπεδο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διδάσκω ως Λέκτορας σε Κολέγιο (προπτυχιακά προγράμματα και Μεταπτυχιακά ΜΒΑ) και σε Πανεπιστήμιο ως Έκτακτο / Συνεργαζόμενο Διδακτικό και Ερευνητικό Προσωπικό.

Επίσης διδάσκω στις φυλακές Κορυδαλλού και διαθέτω περισσότερες από 15.000 χιλιάδες ώρες διδακτικής εμπειρίας.

Είμαι πιστοποιημένη εισηγήτρια σε διάφορες δομές, φορείς και υπουργεία.

Είμαι μέλος πολλών επιστημονικών ενώσεων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

 

    • Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας (A΄ Έκδοση)

    • Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου & Φοροτεχνικού Γραφείου (A΄ Έκδοση)

Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας (Ερωτήσεις – Απαντήσεις Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ)

Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου & Φοροτεχνικού Γραφείου