Ξουρής Δημήτρης

Ξουρής Δημήτρης

Βιογραφικό Σημείωμα: Δημήτριος Ξουρής
Πρόεδρος Δ.Σ. ΙNTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α.

 

Ο κ. Δημήτριος Ξουρής, είναι κάτοχος πτυχίου (B.S) Μηχανολογίας του Πολυτεχνείου Wichita State University του Kansas των Η.Π.Α., μεταπτυχιακού Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ίδιου πανεπιστημίου. Ακόμη είναι κάτοχος διδακτορικού (Ph.D) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Iowa, Iowa U.S.A. και Μεταδιδακτορικού (Post – Doctorate) στην Οργανωσιακή Ανάπτυξη από το Harvard Business School των Η.Π.Α.

Διετέλεσε καθηγητής της Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Laval στο Quebec του Καναδά και Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφοριακών Συστημάτων του ιδίου Πανεπιστημίου. Στη συνέχεια εξελέγη τακτικός καθηγητής στην Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων της πρώην Α.Β.Σ.Θ. και νυν Πανεπιστημίου Μακεδονίας όπου διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης των Επιχειρήσεων επί σειρά ετών, καθώς επίσης και Αντιπρύτανης επί των Οικονομικών του ιδίου Πανεπιστημίου. Κατά την ακαδημαϊκή του πορεία εκλήθη για ένα έτος ως Επισκέπτης Καθηγητής (Visiting Professor) στο Business School του University of Georgia των Η.Π.Α.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια, διδάσκει Οργάνωση και Διοίκηση των Επιχειρήσεων στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τεχνολογικών Συστημάτων του Πολυτεχνείου του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

    • Οργανωσιακές Περιπτώσεις: Μικρομεσαίων & Μεγάλων Επιχειρήσεων (Β΄ Έκδοση)

Οργανωσιακές Περιπτώσεις